Συμβουλές για να δείχνει το σαλόνι σας πιο πολυτελές

Το σαλόνι είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος στο σπίτι καθώς είναι ο πρώτος που συναντούν οι καλεσμένοι όταν μπαίνουν και είναι σημαντικό να δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Αν αγαπάτε την πολυτέλεια και θέλετε να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται πολυτελές και ακριβό χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα σας προτείνουμε κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Άλλωστε η πολυτέλεια δεν εξαρτάται πάντα από την τιμή των προϊόντων αλλά από την καλή αισθητική και την σωστή τοποθέτηση των αντικειμένων.

1. Μίνιμαλ διακόσμηση

Κρατήστε μόνο τα απαραίτητα αντικείμενα στο σαλόνι σας που αγαπάτε και δεν θέλετε να αποχωριστείτε. Τα πολλά έπιπλα και αντικείμενα δημιουργούν ακαταστασία στον χώρο και τον υποβαθμίζουν αισθητικά. Επιλέξτε απλά διακοσμητικά χώρου και έπιπλά με σοφιστικέ χαρακτήρα.

2. Ξύλινο τραπεζάκι

Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα ιδιαίτερο τραπέζι από ξύλο για να συνοδεύσει τους καναπέδες του σαλονιού. Τα τραπεζάκια σε μορφή κορμού δέντρου είναι μία πολύ καλή επιλογή. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πολλά χρήματα για τραπέζι μπορείτε να φτιάξετε ένα με τη βοήθεια ενός ξυλουργού. Μπορείτε επίσης να μεταποιήσετε αυτό που έχετε ήδη κάνοντάς το πιο ιδιαίτερο.

3. Υφάσματα

Χρησιμοποιήστε ιδιαίτερα υφάσματα για τον καναπέ και τα μαξιλάρια και δώστε στον χώρο κάποιες vintage πινελιές. Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα ασυνήθιστο ριχτάρι για τον καναπέ και να διακοσμήσετε το σαλόνι με αντικείμενα όπως βάζα σε ρετρό χαρακτήρα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα παλιό μπαούλο, μία υδρόγειο ή ένα παλιό φωτιστικό δαπέδου τα οποία θα δώσουν προσωπικότητα και στυλ στο σαλόνι σας.

4. Πίνακες

Τοποθετήστε έναν μεγάλο πίνακα στον τοίχο πάνω από τον καναπέ σας. Τα έργα τέχνης δημιουργούν ένα πολύ κομψό και πολυτελές αποτέλεσμα στον χώρο και κοστίζουν λίγα χρήματα. Ετσι, το αποτέλεσμα θα συνδυαζει το μοντέρνο με το κλασικό και θα τραβάει τα βλέμματα των καλεσμένων σας.

Πηγή: douleutaras.gr

Related Posts