Πώς να αποκτήσετε ένα πολυτελές δωμάτιο

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το υπνοδωμάτιο ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση για να φαίνεται πιο πολυτελές, το μυστικό είναι να ακολουθήσετε τη διακοσμητική πολιτική των ξενοδοχείων. Τα δωμάτια των ξενοδοχείων χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια, ποιότητα και μια ατμόσφαιρα γαλήνης και χαλάρωσης. Την ατμόσφαιρα αυτή μπορείτε να την δημιουργήσετε στο δωμάτιο του σπιτιού σας ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

1. Γήινες αποχρώσεις

Όπως όλα τα ξενοδοχεια έτσι και το δωμάτιό σας θα ήταν καλό να μην έχει έντονα και ενοχλητικά χρώματα στους τοίχους. Προτιμήστε γήινες αποχρώσεις που είναι ουδέτερες και δημιουργούν ηρεμία και γαλήνη στον χώρο. Τα διακοσμητικά στοιχεία όπως τα χαλιά, τα κλινοσκεπάσματα και τα έπιπλα καλό θα ήταν να είναι και αυτά σε ουδέτερα χρώματα.

2. Βαμβακερά σεντόνια

Επιλέξτε σεντόνια άριστης ποιότητας τα οποία θα σας συνοδεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας διευκολύνουν στο πλύσιμο και το σίδερο. Η αίσθηση και η απαλότητα που δημιουργεί το βαμβακερό σεντόνι στον ύπνο δεν μπορεί να αντικατασταθεί από σεντόνια χαμηλότερης ποιότητας. Καλό θα ήταν να τα αρωματίζετε με αιθέριο έλαιο με άρωμα της προτίμησής σας ώστε να μυρίζουν ακόμα πιο όμορφα όταν κοιμάστε.

3. Πολυτελή αντικείμενα

Δεν χρειάζεται όλα τα αντικείμενα του δωματιου να είναι πολυτελή. Μπορείτε να επιλέξετε ένα έπιπλο ή διακοσμητικό χώρου το οποίο θα δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα καθώς αυτό που μετράει είναι το στυλ του αντικειμένου και η αισθητική που αποπνέει.

4. Πολλά φωτιστικά 

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως στα ξενοδοχεία υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι φωτισμού όπως φωτισμός οροφής, φωτιστικά στα κομοδίνα ή στον τοίχο πάνω από τα κρεβάτια και περιφερειακός φωτισμός. Χωρίς και τα τρία είδη φωτισμού, αισθητική και άνεση ξενοδοχείου δεν επιτυγχάνεται. Είναι λοιπόν σημαντικό να βάλετε πολλές πηγές φωτός στο δωμάτιο.

Πηγή: douleutaras.gr

Related Posts