Ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο μπάνιο

Το μπάνιο σε ένα διαμέρισμα είναι σημαντικό να είναι περιποιημένο καθώς προδίδει την παλαιότητα του σπιτιού και αποτελεί σημαντικό παράγοντα για μια ενδεχόμενη πώλησή του. Επιπλέον από αυτό το δωμάτιο αξιολογούν οι επισκέπτες τη συνολική κατάσταση του σπιτιού. Παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες συμβουλές για να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το μπάνιο σε έναν όμορφο και πλήρως λειτουργικό χώρο που θα αναβαθμίσει το διαμέρισμά σας.

1. Ξύλο

Καλό θα ήταν να επενδύσετε τον τοίχο που βρίσκεται ο νιπτήρας με ξύλο. Το ξύλο θα κρύψει τις ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν και θα βελτιώσει αισθητικά το μπάνιο σας. Μάλιστα, η επένδυση με ξύλο προσδίδει ζεστασιά στον χώρο, ενώ το αποτέλεσμα είναι διαχρονικό. Επιπλέον, οι ξύλινες επιφάνειες θα σας διευκολύνουν στην καθαριότητα καθώς καθαρίζονται εύκολα με ένα πανί και ειδικό διάλυμα.

2. Διπλός νιπτήρας

Αν το διαμέρισμά σας κατοικείται από παραπάνω από δύο άτομα σας προτείνουμε να τοποθετήσετε δύο νιπτήρες στον χώρο του μπάνιου σας. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που όλα τα μέλη του σπιτιού βιάζονται να ετοιμαστούν για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις της ημέρας οι δύο νιπτήρες μπορούν να φανούν σωτήριοι καθώς επιτρέπουν τη χρήση του μπάνιου από δύο άτομα ταυτόχρονα.

3. Μπανιέρα

Αν ο χώρος στο μπάνιο σας το επιτρέπει, τοποθετήστε μια μεγάλη μπανιέρα. Οι ντουζιέρες όσο και αν βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου δεν προσφέρουν την άνεση και την πολυλειτουργικότητα των μπανιέρων. Επιλέξτε μία μεγάλη μπανιέρα σε λευκό χρώμα και το μπάνιο σας θα φαίνεται μεγάλο και ανανεωμένο.

4. Σημασία στις λεπτομέρειες

Αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα δώστε βάση στην τεχνολογική αναβάθμιση του μπάνιου σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε σύγχρονους καθρέπτες με ενσωματωμένο φωτισμό, θερμαινόμενο δάπεδο και ηλεκτρονικό ρυθμιστή της θερμοκρασίας του νερού με οθόνη.

Πηγή: douleutaras.gr

Related Posts